Wie zijn wij

Beeldvorming over ons

Ons verhaal begint bij deverhalen van onze klanten. Hun inspirerende ideeën, verlangen enplannen vatten wij in beeld en papier om hunof hundoelgroep te overtuigen.

Ons werk werd gezien en er werd over gesproken. Storytelling kreeg er een dimensie bij. Meer opdrachten volgden en de portfolio breidde zich rap uit. ABN Bouw werd een bedrijf dat trouwe klanten en medewerkers aan zich wist te binden.

Geschiedenis

ABN Bouw is een renamed company van Asya Bouw. Asya Bouw start in 2002 vanuit Haarlem met het leveren van diensten in de verbouw, nieuwbouw en renovatie. De doelgroep was particulieren en klein detailhandel.

Asya Bouw verovert snel marktaandeel en groeit uit tot een van de grootste bouwbedrijven in de regio Noord-Holland. Al snel groeit de omzet gestaag en het klantenbestand. De vraag naar integrated turn key, 3d visuele advies, lichtadvies en bouwadvies neemt ook toe.

Zo doende veranderd Asya Bouw haar totale bedrijfsstructuur en vervolgt haar missie onder het nieuwe naam ABN Bouw.

Missie

ABN Bouw, excellerend in creatie, techniek, management en services, bouwt integrale oplossingen voor huisvestingsvraagstukken door samenwerking met complementaire partijen en voortdurende ontwikkeling, waardoor we de ideale partner zijn in de bouwsector.

Visie

Blijvende persoonlijke belevingen te bouwen en te ontwerpen, waarbij we de juiste balans tussen ambitie en budget behouden, door middel van creatie, advies, techniek en realisatie, en met oog voor waardevolle integrale verbindingen.

Cultuur

ABN Bouw combineert in haar organisatie sterke persoonlijkheden met ervaren teams. ABN Projects verzorgt het gehele proces van idee tot oplevering in samenwerking met stakeholders zoals opdrachtgevers, adviseurs en gebruikers.

De werkwijze is professioneel en informeel: professioneel in de uitrusting, kennis, ervaringsniveau en informeel in de interne en externe omgang met mensen. ABN Bouw staat voor een open dialoog tussen opdrachtgever en de gebruikers en werkt in teamverband met alle betrokkenen. Bij elke opgave benut zij zo vroeg en zo veel mogelijk alle deskundigheid om samen een optimaal project te realiseren.

Hoe werken wij

U houdt van snel, gedegen en duidelijk? Wij ook. Vandaar strak projectmanagement improvisatievermogen.

We werken vanuit een sterke dienstbaarheid en loyaliteit aan de wensen en ideeën van de opdrachtgever. 

Wij vinden het vanzelfsprekend eerst onbevangen te luisteren en te kijken naar uw verhaal, uw wensen en dromen. Elke ontwerp begint met een uitgebreide verkenning. Zo worden kansen en potenties in beeld gebracht. De oplossing volgt uit de opgave, op zoek naar verrassende en inspirerende ideeën. 

In elke opgave, klein of groot, eenvoudig of complex, schuilt een unieke uitdaging. Wij geloven in een open, dynamisch en inspirerend proces waarin uw wensen, eisen, budget en locatie de basis zijn voor een goed gebouw. Een goed plan komt alleen tot stand door een inspirerende samenwerking en open communicatie tussen opdrachtgever en ontwerper.

Ontwerpen is het samen vertalen naar heldere en krachtige ideeën.